Mysenelva kalenderen 2017 er klar!

Utskrift


Vinnerbildet i årets kalender knipset av fotogruppa ved Mysen videregående skole!

Mysenelvas Venner har i året som er gått hatt en fotokonkurranse gående for å få bilder til en Elvekalender for 2017. Det kom inn over 100 bilder. Men juryen var ikke i tvil om hvilket bilde som skulle pryde forsiden. Det var tatt av Fotogruppa ved Allmennpraktisk linje på Mysen videregående skole og viser venner ved Mysenelva (Susebakkefossen). Lærer Fabiola Berge, som sørget for at bildene fra fotogruppa ble sendt inn, ble i første omgang kreditert for bildet.
Men dette ble behørig korrigert da Eva Holteberg Lund fra Mysenelvas Venner 15. desember besøkte fotogruppa og overrakte premien på kr. 1000,-. I følge gruppa skulle premien brukes som tilskudd til nytt kamera. De syntes også det var fint å få noen kalendere til eget bruk.


Her er fotogruppa med Sebastian Bjølsen, Kenny Charaffeddine, lærer Fabiola Berge, Mia Hysestad og
Gerd-Oddveig Askerud Foldøy, i ferd med å studere bildene i kalenderen.

De andre som ble premiert var Roar Antonsen med andre premie og Marianne Rygnestad tredje premie for sine bilder.

Kalenderen ligger ute til salg i Mysen hos Urmaker Helge Talberg og Libris Mysen for kr. 100,- per stykk.

Det er Kjøkken Huset, Mysen og TSI, Slitu - som denne gangen sponser produksjonene av kalenderen.  Inntektene av hele salget går uavkortet til vedlikehold og utbedring av stien langs elva.

Kalenderen kan være en fin gave til de ”som har alt”. Støtt arbeidet ved å kjøpe kalenderen (og gjerne noen postkort med motiv fra elva som også finnes hos Libris).

Mysenelvas Venner har store utfordringer i framtiden med å utbedre stien etter flom, opprydding av falne trær, tømming av søppel og annet vedlikehold så inntektene kommer godt med.

Gi ditt bidrag til dette arbeidet ved å kjøpe Elvekalenderen 2017!

 

© 2011 - 2017 Mysenelvas Venner | Free joomla templates | www.mysenelva.no