Desember 2011: En halv million til Mysenelva

Print

Steinar Heller, Rolf Dillevik, Steinar Svendsen og Erik Unaas med sjekken foran den frådende Susebakkefossen. (Foto: Adrian Sellstrøm)Steinar Heller, Rolf Dillevik, Steinar Svendsen og Erik Unaas med sjekken foran den frådende Susebakkefossen. (Foto: Adrian Sellstrøm)

Det ble julaften på forskudd da Gjensidigestiftelsen tok turen til Susebakkefossen med en sjekk på en halv million kroner til Mysenelva-prosjektet fredag 16. desember 2011.

Steinar Svendsen fra stiftelsen møtte de spente Mysenelva-vennene Steinar Heller, Rolf Dillevik og Erik Unaas ved den flommende fossen for å overrekke sjekken.

Han kunne fortelle at stiftelsen deler ut to millioner kroner i Indre Østfold, og at de har vurdert rundt 250 søknader.

– Jeg må si at dette er et kjempeprosjekt, sa Svendsen og la til at miljøaspektet som Mysenelva-prosjektet representerer har veid tungt under vurderingen.
Han la til at man ikke må glemme alle ildsjelene som legger ned en stor dugnadsinnsats i prosjektet.

– Det er trivelig at folk tror på det vi driver med, sa Rolf Dillevik.

Det er heftig vannføring ved Susebakke om dagen. (Foto: Adrian Sellstrøm)Det er heftig vannføring ved Susebakke om dagen. (Foto: Adrian Sellstrøm)

Erik Unaas fortalte at det er mye som pengene kan brukes til. På planen står blant annet seks kanoer som skal stå ved brannstasjonen for utleie, brygger og pukk og stein til gang- og turstiene.

Opprustingen langs elva begynte i sommeren 2011, og Mysenelvas Venner fikk raskt over 180 medlemmer, deriblant hopperen Anette Sagen.

KILDE: MysenPosten.no

 

© 2011 - 2017 Mysenelvas Venner | Free joomla templates | www.mysenelva.no